Të gjitha kategoritë
EN

Merr histori të markës

home>Rreth Nesh>Merr histori të markës

GET, së pari është kuptimi i "Mjeteve të angazhimit tokësor", si një kompani e specializuar në eksportin e pjesëve të makinerive të ndërtimit, të tre shkronjat e shpjegojnë këtë kuptim shumë mirë.

GET, e dyta është kuptimi i "Teknologjisë globale ekskavator", kompania GET nga prodhimi i dhëmbëve të parë të kovës, të gjithë teknikët vazhdimisht mësojnë risi, në bazë të kontrollit efektiv të kostos, përmirësojnë vazhdimisht përqindjen e lëndëve të para, kështu që si Për të përmirësuar vetitë fizike të produktit, Në fortësinë e produktit, ndikimi, rezistent ndaj konsumit përmirësohet vazhdimisht, përpiquni të jeni pjesë ekskavatori të udhëzuesit teknik.

GET, është gjithashtu kuptimi i "Trajnimit të përgjithshëm të punonjësve". Punonjësit e kompanisë GET jo vetëm që duhet të kenë arritje të mira të tregtisë së jashtme, vetëdije të shkëlqyeshme të shërbimit, qëndrim pozitiv të punës, por gjithashtu kanë nevojë për njohuri më të sakta profesionale, të mendojnë se çfarë mendojnë klientët dhe të shqetësojnë atë që shqetësojnë klientët. Kjo kërkon që kompania të ketë një sistem të plotë trainimi profesional, në mënyrë që çdo punonjës në GET të ketë mundësi trajnimi, mundësi mësimi, duke përmirësuar kështu cilësinë e shërbimit ndaj klientit.

GET, kuptimi më i gjatë i "Teknologjisë së mjedisit jeshil". industria e shkritoreve ka qenë e shqetësuar për mbrojtjen e mjedisit në vitet e fundit. Si eksportues i produkteve të shkritores, ne duhet t'i kushtojmë vëmendje problemit të mbrojtjes së mjedisit të gjelbër dhe t'i përmbahemi parimit të "prodhimit të gjelbër" ndërsa sigurojmë produkte me cilësi të lartë. Ulja e ndotjes.

GET, kuptimi i thjeshtë në anglisht është "fito, fito". Shpresojmë që klientët nga kompanitë GET të marrin produkte cilësore, shërbime të klasit të parë; Kompanitë GET shpresojnë të marrin teknologji të përparuar nga klientët në vendet e zhvilluara, filozofi e menaxhimit të cilësisë. Lëreni çdo klient në GET të marrë atë që dëshiron, dhe lereni kompaninë GET të rritet.

TUV